Barometar inovacionog potencijala IKT sektora u regionu

21.12.2018

Molimo da odvojite 10 minuta vašeg dragocenog vremena i popunite naš upitnik o inovacionom potencijalu u regionu

IKT Klaster Centralne Srbije je članica mreže IKT Klastera Balkana, Crnomorske regije i Baltika (3B ICT). Glavni cilj partnerstva je povećanje globalne vidljivosti regiona kao destinacije usmerene na tehnologiju i uspostavljanje zajedničkog istraživačkog i poslovnog okvira za digitalni razvoj. Mreža ima 16 članica iz 9 zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Srbije, Letonije, Kosova, Crne Gore, BJR Makedonije i Rumunije.

Sa ciljem povećanja atraktivnosti regiona i predstavljanja inovacionog potencijala IKT sektora, partneri sprovode istraživanje među IKT preduzećima iz zemalja u cilju prikupljanja informacija na terenu i stvaranja zajedničkog dokumenta koji predstavlja IKT potencijal. Zajedničke zaključke i rezultate partneri će koristiti tokom prezentacija na nacionalnim i međunarodnim događajima, sajmovima i poslovnim misijama.

Ako ste IKT preduzeće koje dolazi iz našeg regiona i želite da doprinesete našim naporima da predstavimo region kao visokotehnološko mesto za istraživanje i investiranje, molimo vas da odvojite 10 minuta vašeg dragocenog vremena i odgovorite na pitanja na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkOK2fdWRcWYmHbgfiOagCDtRo7nr64OxIYK4oZT-f6LFjdQ/viewform

Rezultati će biti dostupni na našem veb-sajtu i veb-sajtu mreže.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice