EU4TECH program investicione spremnosti

25.02.2019

Poziv namenjen kompanijama i timovima da se prijave za program investicione spremnosti EU4TECH projekta, koji podržava Evropska komisija.

Program je namenjen kompanijama, i istraživačkim timovima sa univerziteta u Srbiji, i pomoći će Vam u sticanju i unapređivanju veština i znanja potrebnih za uspešan razvoj poslovanja, unapređenje poslovnog modela, i u vezi sa traženjem i pronalaženjem investitora.

Učešće u EU4TECH programu investicione spremnosti, donosi Vam mogućnost da intenzivno radite sa grupom međunarodnih mentora i eksperata iz partnerskih organizacija Ernst&Young, Inno TSD, MITO Technology and Technology Transfer Interface T3I; i da učestvujete na tri radionice na kojima ćete raditi na razvoju svojih projekata u cilju što boljeg predstavljanja investitorima. Početak programa je zakazan za kraj marta.

Na kraju programa, imaćete mogućnost da svoje projekte direktno predstavite grupi od preko 20 međunarodnih investitora, na investicionom događaju koji je zakazan za 15. i 16. maj 2019. u Beogradu. Svi učesnici programa investicione spremnosti, će imati mogućnost da zakažu direktne sastanke sa investitorima tokom trajanja događaja.

EU4TECH program je otvoren za kompanije iz svih sektora privrede i za istraživače (istraživačke timove) iz svih oblasti. Istraživački timovi ne moraju biti inkorporirani.

Učešće u celokupnom programu, uključujući i sam finalni događaj, biće potpuno besplatno za svih 35 izabranih timova. 
 
Aplikacije za program su otvorene do 10. marta 2019. 
 
Direktno se prijavite na sledećem linku.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice