ITkonekt sajam zapošljavanja

24.03.2015

ITkonekt – sajam posvećen zapošljavanju u IT industriji od 23. do 24. maja u Beogradu

U beogradskom hotelu Crowne Plaza, 23. i 24. maja održaće se IT sajam zapošljavanja. Prisutni će imati jedinstvenu priliku da saznaju koje su to prednosti rada u modernim IT kompanijama, te koje to firme nude posao u ovom sektoru. Iz organizacije poručuju da su prijave već otvorene, i pozivaju sve zainteresovane da na vreme obezbede svoje mesto na sajmu.

IT kompanije koje budu učestvovale na ITkonekt sajmu, predstaviće proizvode na kojima rade, te okruženje u kojima zaposleni dobijaju priliku da ih kreiraju. Posetioci će moći da se upoznaju sa zanimljivim i uzbudljivim prilikama, i otkriju kako zapravo izgleda rad u IT kompaniji u 21. veku.

Tokom sajma, IT stručnjaci imaće šansu da testiraju svoje znanje otkrivanjem grešaka u kodu, učestvovanjem u pravljenju mini aplikacija, kao i rešavanjem zanimljivih problema iz struke. Svakako zanimljivo za mnoge posetioce, jeste i to što će pojedine kompanije na licu mesta obaviti prvi krug selekcije i upoznati se sa svojim potencijalnim kandidatima.

Prvi IT sajam zapošljavanja biće organizovan u okviru većeg događaja, koji će sadržati još dva dela: GameSpace – na kome će se okupiti svi zainteresovani posetioci koji žele da čuju više o gejming sektoru, i ITconference – gde će veliki stručnjanci iz industrije govoriti o najnovijim trendovima u svetu informacionih tehnologija.

Više informacija o sajmu i načinu apliciranja na sajtu Netokracije.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice