Konferencija o poslovnoj primeni interneta Webiz 3.0

04.02.2015

Konferencija o poslovnoj primeni interneta Webiz 3.0 održaće se u periodu 26-29. mart 2015. godine u Zrenjaninu u Hotelu Vojvodina.

Kompletna ponuda Webiz-a se sastoji iz 3 dela:

01 Konferencija

Namenjena mladima, studentima i svima onima koji razmišljaju da svoje profesionalne karijere grade na internetu ili koristeći savremene tehnologije.

02 Poslovna edukacija

Program poslovne edukacije ima za cilj da se pomogne poslovnim organizacijama i da uz korišćenje internet tehnologija unaprede svoje rezultate.

03 Radionice

Namenjene onima koji traže praktična znanja i informacije iz prve ruke. Ove godine imamo radionice Startap Akademija i Google AdWords & Analytics.

Prvi i treći deo se ne odnosi na firme, već na studente koji žele da se usavršavaju iz ovih oblasti.

Što se tiče drugog paketa "Poslovna edukacija", on je namenjen isključivo IT firmama i tako je i struktuiran. Poslovna edukacija traje 26. marta ceo dan i 27. marta pre podne.

IKT KLASTER JE USPOSTAVIO SARADNJU SA WEBIZOM I SVE ČLANICE KLASTERA IMAJU MOGUĆNOST DA OSTVARE POPUST OD 25% NA PUNU CENU KURSA POSLOVNE EDUKACIJE ŠTO BI ZNAČILO DA ĆE ČLANICE KLASTERA, UMESTO PUNE CENE OD 120 EVRA, PLAĆATI 90 EVRA OVAJ KURS.

Takođe, članicama klastera su dostupne povlašćene cene usluge noćenja sa doručkom u Hotelu Vojvodina po ceni od 2.500 dinara za noć.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice