Poziv za prijavu projekata na Belgrade Venture Forum-u

16.10.2013

Drugi po redu Belgrade Venture Forum održaće se i ove godine i to u periodu od 19. do 20. novembra u beogradskom hotelu Metropol.

Drugi po redu Belgrade Venture Forum održaće se i ove godine i to u periodu od 19. do 20. novembra u beogradskom hotelu Metropol. U pitanju je najveći regionalni investicioni forum posvećen finansiranju inovativnih malih i srednjih preduzeća i razvoju preduzetništva koji organizuje Seven (Serbian Venture Network).

Za vreme Belgrade Venture Foruma, u Beogradu će boraviti oko 40 domaćih i stranih investitora sa ukupnim investicionim portfoliom od preko 2 milijarde evra. U pitanju su veliki fondovi poput Intel CapitalEBRD Venture Capital Facility, World Entrepreneurship Forum, kao i oni fondovi koji investiraju u manje projekte u oblasti ICT, prirodnih nauka i čistih tehnologija.

U cilju da investitorima budu predstavljeni što bolji projekti iz regiona, organizovano je takmičenje i otvorene su prijave za timove i preduzeća iz regiona. U prilogu ovog mejla je poziv za prijavu sa više detalja i linkovima.

Pozivamo Vas da se prijavite na takmičenje i dobijete priliku da se predstavite direktno investitorima!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice