Program Global Talent

26.03.2015

Program Global Talent nudi priliku za stručno usavršavanje iz oblasti marketing i IT-a u Maleziji.

Ova stručna praksa namenjena je mladima između 19 i 29 godina, sa ciljem da im se obezbedi profesionalno iskustvo iz oblasti marketinga i informacionih tehnologija. Praksa se održava u start up-u u gradu Kuala Lumpur u Maleziji, a traje od 12 do 24 nedelje.

U okviru prakse, mladi bi imali zaduženje da rade u oblasti informacionih tehnologija i marketinga na poziciji Event Coordinator, kao i Hub Coordinator i Web&Content menadžer.

Kao Event Coordinatod, praktikan će biti odgovoran za produkciju događaja, a posao će mu biti da u okviru tima komunicira sa klijentima, ali i da primenjuje svoje organizacione sposobnosti.

Na mestu Hub Coordinator-a, mladi će imati obavezu da asistira i omogućava logističku podršku ostalim event menadžerima i da kooriniše sponzore i master događaje.

Kao Web menadžer praktikan će nadgledati sadržinu zvaničnog sajta startup-a i buće u obavezi da prazi posećenost, da kontroliše rad sajta i koriguje sadržaj.

U toku prakse praktikanti će imati priliku da se upoznaju sa kulturom i tradicijom Malezije, da rade u internacionalnom startup okruženju, da nauči nove veštine i stekne novo znanje iz oblasti marketinga i informacionih tehnologija.

Radno vreme prakse je od 9 do 17 časova, sa fondom od 40 radnih časova u toku nedelje. Vikend je neradan.

Plata na mesečnom nivou svim praktikantima će biti 695 dolara čime mogu pokriti osnovne troškove života.

Za ovu praksu se mogu prijaviti studenti završne godine fakulteta IT ili marketing usmerenja; pojedinci koji imaju znanje engleskog jezika na višem nivou (minimum B2 nivo); oni koji poseduju vešrine iz oblasti CSS i HTML programa, kao i veštine u prodaji i marketingu.

Više informacija o ovoj ili drugim praksama u okviru Global Talent programa nalazi se OVDE.

Potrebno je registrovati se, a nakon prijavljivanja svi kandidati će biti kontaktirani u roku od 48 časova.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice