Stipendija – iEdukacija “Internet marketing”

24.03.2015

iAkademija uz podršku Kluba privrednih novinara i Udruženja za jugoistočnu Evropu Univerziteta Oksford raspiskuje konkurs za program “Internet marketing”.

U okviru konkursa biće dodeljeno 25 stipendija za dvomesečni paket onlajn kurseva. Konkurs je namenjen mladim do 35 godina – srednjoškolcima, studentima svih nivoa i nezaposlenima sa teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Cilj onlajn kurseva je da pruži znanja i tehnike mladima koje su im neophodne za uspešno poslovanje, komunikaciju i samopredstavljanje na internetu, bilo da je u korist svoje karijere ili zbog pokretanja sopstvenog posla.

U okviru programa “Internet marketing” je pet kurseva:

  1. Internet marketing – SEO optimizacija, društveni mediji, internet oglašavanje, email i mobilni marketing, Google analitika…
  2. Onlajn poslovna komunikacija – pisanje poslovnih mejlova (struktura, forma, dužina i pravopis, tempo, ton i nivo formalnosti), diskrecija u internet komunikaciji, poslovna komunikacija na Linkedlnu, Fejsbuku i Tviteru, upotreba interneta u razvijanju poslovnih odnosa…
  3. Web novinarstvo – osnove novinarstva, forme na web-u, osećaj za nalaženje prave vesti, efikasno i brzo pisanje, racionalno korišćenje vremena, samostalno uređivanje preglednosti informacija na sajtu, prednosti web-a u odnosu na druge medije, pravila web novinarstva, autorska prava, plairanje sajta, plasiranje sadržaja – društvene mreže.

Kriterijumi pri odabiru kandidata su ocene stavki iz prijave:

  1. Društveni aktivizam – 20%
  2. Prosek ocena – 20%
  3. Ideja za razvoj karijere / biznis ideja – 60%

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara.

Konkurs je otvoren do 4. aprila.

Kandidati koji budu dobili stipendiju biće obavešteni putem mejla, a potrebno je u roku od sedam dana potvrditi učešće u projektu. U suprotnom, stipendiju će dobiti kandidat koji je sledeći na rang listi.

Stipendija pokriva 80 odsto kursa. Kandidati koji prođu selekciju u predviđenom roku moraju uplatiti 3.950 dinara za kotizaciju.

Prijava za kurs je besplatna.

Više informacija mogu se dobiti slanjem mejla na adresu office@delete-me.iserbia.rs pod naznakom: Internet marketing.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice