Takmičenje "Start Tel Aviv" pruža startapima mogućnost odlaska u Izrael na međunarodni DLD festival

01.06.2015

Ambasada Izraela u Srbiji i Centar za transfer tehnologije, drugu godinu zaredom organizuju takmičenje ‘Start Tel Aviv’ koje će biti održano 23. juna u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Tokom ovog događaja startap kompanije iz Srbije i regiona predstaviće svoje projekte, a pobednik će imati priliku da od 6. do 11. septembra učestvuje na međunarodnom festivalu inovacija u Izraelu.

Predstojeći “Start Tel Aviv” i ove godine okuplja takmičare iz 23 metropole, a Beograd se našao u društvu Londona, Berlina, Dablina, Helsinkija, Nju Delhija, Osla, Lime i drugih. Pobednički startap iz svakog od ovih gradova imaće priliku da se tokom petodevnog boravka u Tel Avivu upozna sa vodećim izraelskim preduzetnicima, predstavnicima tehnoloških inkubatora, ali i da iz prve ruke vidi kako funkcioniše poznati telavivski startap ekosistem.

Tom prilikom, iz Ambasade Izraela u Beogradu pozivaju sve zainteresovane startap kompanije sa inovativnim projektima iz oblasti weba, mobilnih komunikacija i bezbednosti, da se prijave za takmičenje i na taj način stvore sebi priliku za saradnju sa kolegama iz Tel Aviva – grada koji posle Silicijumske doline predstavlja najveći startap hab na svetu.

Učesnici Start Tel Aviv takmičenja moraju ispunjavati sledeće uslove:

  • Godine osnivača startapa: između 25-40
  • Oblasti: hi-tech, web, mobilne telekomunikacije i bezbednost
  • Faza razvoja: “seed” (početna faza).

Deset startapa "pitchuje" u Beogradu

Zainteresovani startapi svoju prijavu mogu podneti najkasnije do 17. juna u 00:00h, a stručni žiri će izabrati deset startap kompanija koje će se takmičiti na završnom događaju 23. juna u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice