Učećše inovativnih kompanija sa teritorije Šumadije i Pomoravlja na Internacionalnom kongresu preduzetništva u Milanu

27.02.2015

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja kroz realzaciju Projekta NEXT pruža mogućnost inovativnim kompanijama sa teritorije Šumadije i Pomoravlja da uzmu učešće na Internacionalnom kongresu preduzetništva u Milanu (Global Entrepreneu

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja kroz realzaciju Projekta NEXT pruža mogućnost inovativnim kompanijama sa teritorije Šumadije i Pomoravlja da uzmu učešće na Internacionalnom kongresu preduzetništva u Milanu (Global Entrepreneurship Congress) http://www.gec.co/ i prezentuju i promovišu svoje proizvode, poboljšaju svoju poziciju na internacionalnom tržištu, stupe u kontakt sa istraživačko – naučnim institucijama, potencijalnim investitorima, poslovnim partnerima i menadžerima vodećih svetskih kompanija.

U okviru svojih aktivnosti na Projektu NEXT regija Marke, vodeći partner, učestvuje u organizaciji Internacionalnog kongresa preduzetništva, koji će se ove godine održati 16 – 19. marta i na kome će se predstaviti partneri sa projekta.

Projekat NEXT realizuje 11 partnera iz 6 zemalja: Italija, Hrvatska, Albanija, Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora.Partner u Srbiji je Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja.

Na događaju mogu učestvovati kompanije koje imaju izrađen prototip spreman za tržište ili već ostvaren plasman inovativnog priozvoda/ usluge/ procesa/ tehnologije (inovacija treba da bude potpuno nov ili značajno izmenjen postojeći proizvod / usluga / proces / tehnologija).

Ukoliko želite da predstavite i promovišete svoju inovaciju na Internacionalnom kongresu preduzetništva u Milanu, a u isto vreme biste imali benefite kroz povezivanje sa potencijalnim investitorima i jačanje konkurentne pozicije na tržištu, potrebno je da popunite Company Self-Evaluation Template (koji možete preuzeti sa sajta Regionalne agencije).

Popunjeni upitnik i dodatni promo materijal (ukoliko imate) možete proslediti Regionalnoj agenciji elektronskim putem na officekg@redasp.rs najkasnije do utorka, 3.03.2015. godine.

Pristigle prijave će biti ocenjene na osnovu kriterijuma relevantnosti, izvodljivosti i održivosti od strane komisije za procenu.

Predstavnici dva najinovativnija preduzeća će dobiti mogućnost odlaska na Internacionalni kongres preduzetništva, dok će ostale inovacije, koje zadovolje navedene kriterijume, Regionalna agencija promovisati kroz štampani materijal, koji će se izraditi na osnovu dostavljenih podataka i priloženih promo materijala, u toku boravka u Milanu na svim predviđenim događajima.

Regionalna agencija za izabrane učesnike na događaju u Milanu snosi troškove:

  • Avionskog prevoza i putnog osiguranja
  • Hotelskog smeštaja – 3 noćenja sa doručkom
  • Učešća na događaju – (zakupljen prostor za promociju, učešće na Finance for Innovation Workshop, učešće na NEXT Finance International Conference)
  • Promovisanja u e-katalogu koji će biti distribuiran učesnicima od strane organizatora

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice