Evropska komisija nagrađuje najbolje ideje u oblasti preduzetništva iz Srbije

24.03.2015

Evropska komisija i ove godine nagrađuje najbolje, najoriginalnije i najkreativnije projekte, inicijative i programe na polju razvoja preduzetništva. Rok za prijavu je 12. jun.

Kroz "Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva" - "European Enterprise Promotion Awards" (EEPA), Evropska komisija i ove godine nagrađuje najbolje, najoriginalnije i najkreativnije projekte, inicijative i programe na polju razvoja preduzetništva. Rok za prijavu je 12. jun.

"European Enterprise Promotion Awards" ("Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva") je inicijativa Evropske komisije koja ima za cilj da prepozna i nagradi izuzetne primere podrške i promocije preduzetništva širom Evrope.

Pored 28 zemalja članica EU, u takmičenju za najbolji model u oblasti promocije preduzetništva, učestvuju i Srbija, Island, Norveška i Turska.

Pravo učešća imaju nacionalne, regionalne i lokalne institucije i organizacije, gradovi, regioni, jedinice lokalne samouprave kao i javno-privatna partnerstva između javnih vlasti i preduzetnika, obrazovnih programa i poslovnih organizacija.

Više informacija pogledajte OVDE.

Izvor: E-kapija

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice