Konferencija u organizaciji IKT klastera: EU Green Deal- Mogućnosti i izazovi za srpsku industriju

27.10.2023

Prijave do 1. novembra

Pozivamo Vas na Konferenciju Evropski zeleni dogovor - mogućnosti i izazovi za srpsku industriju, u okviru projekta „Zelenom digitalnom transformacijom ka pametnim i održivim proizvodnim MMSP u Centralnoj Srbiji”, koji realizuje IKT Klaster Centralne Srbije uz finansijsku podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ).

Konferencija će se održati u petak, 3. novembra 2023. godine, sa početkom u 12:00 časova, u Biznis Inovacionom centru, Trg Topolivaca br. 4, Kragujevac (Stara Zastavina ambulanta, kod Stare Crkve).

Cilj konferencije je da se poboljša informisanost MMSP o Zelenom dogovoru EU, metodama za smanjenje ugljeničkog otiska, ekološki prihvatljivim inovacijama i tehnologijama  i da se doprinese poboljšanju ekološke održivosti i otpornosti MMSP u Centralnoj Srbiji kroz zelenu digitalnu transformaciju poslovanja. 

Na ovom događaju učesnici će takođe imati priliku da se upoznaju sa rezultatima sprovedene analize trenutne prakse energetskog menadžmenta i opšte informisanosti menadžmenta MMSP o značaju dekarbonizacije preduzeća i potencijalom MMSP u centralnoj Srbiji za dekarbonizaciju i energetsku efikasnost. 

Agenda događaja:

Molimo Vas da do srede 1. novembra 2023. godine potvrdite svoje učešće na ovom događaju, prijavom na sledeći formular https://forms.gle/qaf2XXyN9zdfd5ct9 ili direktno odgovorom na mail conference@delete-me.ict-cs.org.

 

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice