Treća "Coding Serbia" konferencija okuplja pogramere u Novom Sadu početkom oktobra

29.09.2015

Internacionalna konferencija posvećena programerima i ove godine održaće se u Novom Sadu i to u periodu od 8. do 9. oktobra.

I ovog oktobra, Novi Sad po treći ugostiće internacionalnu konferenciju Coding Serbia koja se u prethodnom periodu istakla kao jedan od vodećih edukativnih događaja za programere – kako u Srbiji, tako i šire.

U prethodne dve godine konferencija je okupila 45 domaćih i inostranih predavača te više od 650 učesnika. Samo ove godine planirano je 36 govornika iz 15 zemalja koji će pored revijalnog dela programa, svoja znanja i iskustva sa učesnicima podeliti i u dva, nova konferencijska dela: Startup Connect i Open Space.

Imajući na umu nove dodatke programu, prisutni će imati priliku da se upoznaju sa domaćom startap ekipom i to prvenstveno onom usmerenom na kreiranje alata i prozvoda za programere. Open Space, kao popularna konferencijska forma, pruža priliku za otvorene diskusije i temeljnu grupnu raspravu, gde su učesnici ti koji biraju teme i aktivno učestvuju u razgovoru sa kolegama i predavačima.

Iz organizacije ističu da pored kvalitetne razmene znanja, publiku čeka i zabavni sadržaj poput druženja u gaming kutku, te CS Coders žurka koja je besplatna za sve učesnike konferencije – uz besplatno piće.

Organizatori Coding Serbia konferencije napominju da se ulaznice već uveliko nalaze u prodaji, te da se mogu obezbediti putem sajta Gigstix.com. Kao i prethodnih godina, obezbeđen je i specijalan popust za grupnu kupovinu, članove IT zajednice i studente. Više informacija o Coding Serbia konferenciji možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice