AIESEC događaj: Mogu Bolje!

10.09.2015

Ti ne moraš da počneš iz garaže! Izazovi sebe!

Global Entrepreneurs program internacionalnih praksi pruža vam mogućnost da se profesionalno usavršite radom u start up preduzećima u inostranstvu na poljima marketinga, IT-a, poslovne administracije i prodaje. Kroz ovu vrstu prakse ujedno usavršavate strani jezik, razvijate liderske veštine i osamostaljujete se kroz život u drugačijoj sredini i kulturi. Učešćem u Global Entepreneurs programu imaćete priliku da kroz jedinstveno iskustvo teoriju sa studija primenite u praksi, time razvijajući lične veštine i strani jezik, šireći svoju internacionalnu mrežu kontakata i prijatelja.

Ako imate želju da napredujete, da ulažete u sebe, da širite svoja znanja i vidike, ako jednostavno mislite da možete bolje, posetite Rektorat Univerziteta u Kragujevcu, 11.Septembra u 18h, gde će se održati događaj pod nazivom "Mogu Bolje". Na ovom događaju ćete imati prilike da čujete iskustva i savete predstavnika lokalnih agencija iz oblasti marketinga i IT-a, kao i nešto više o samom Global Entrepreneurs programu.

Prijavu za događaj "Mogu Bolje" možete pronaći na linku, a ukoliko želite da se prijavite za Global Entrepreneurs program, to možete uraditi na sledećem linku web stranice.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice