AWSome Day - South Eastern Europe

25.03.2016

AWSome Day će se po prvi put održati u Beogradu 11. aprila u Crowne Plaza hotelu na Novom Beogradu.

Organizatori događaja su Amazon Web Services i lokalni AWS partneri Devana Technologies i CLOUDWEBOPS.

AWSome Day SEE je događaj na kojem će Amazon Web Services (AWS) predstaviti svoju cloud tehnologiju regionalnom tržištu i sprskoj publici. Ovo je prvi put da Amazon Web Services organizuje ovakav događaj u regionu Jugoistočne Evrope.

AWSome Day SEE će biti fokusiran na AWS usluge, partnerske programe, program sertifikacije i na predstavljanje svih tehničkih mogućnosti koje ovaj servis nudi. Predavači će biti eksperti iz samog AWS-a, tako da ćete imati priliku da čujete najsvežije i najaktuelnije informacije direktno od proizvođača.

AWSome Day SEE je koncipiran tako da ima dva paralelna toka:

Biznis kurs, gde će biti reči o tome kako možete da unapredite svoje poslovanje koristeći Cloud Computing i usluge AWS-a. Dobićete informacije kako možete da postanete AWS partner i kako da se uključite u AWS partnersku mrežu. Ovaj kurs je otvoren za sve poslovne ljude koji žele da se upoznaju sa AWS uslugama.

Tehnički kurs, na kom će se govoriti o konkretnim procesima vezanim za skladištenje, čuvanje i sigurnost podataka smeštenih na AWS-u i uopšte o radu sa AWS arhitekturom. Ovaj kurs će pomoći inženjerima i programerima da se bolje upoznaju sa tehničkom stranom ovog servisa.

Na samom događaju ćete imati priliku da čujete i studiju slučaja implementacije ManageWP Orion rešenja baziranog na AWS platformi. Manage WP, domaći proizvod kompanije Devana Technologies, je menadžment konzola za jednostavno i brzo upravljanje WordPress sajtovima. Devana Technologies je uz podršku CLOUDWEBOPS, prve regionalne AWS partnerske kompanije, pre nekoliko dana postala i AWS tehnološki partner.

Prijave su otvorene, pa pozivamo sve zainteresovane poslovne ljude, programere, DevOps stručnjake i sve koji žele da saznaju više o AWS-u da dođu 11. aprila u Crowne Plaza hotel na Novom Beogradu. Svoju registraciju možete da obavite na ovom linku.

Više detalja o samom AWSome Day SEE možete pronaći na zvaničnoj AWS stranici, gde su objavljeni svi detalji i agenda događaja.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice