BeeWeb prošao prvi krug KATANA projekta

29.05.2017

BeeWeb, proizvod kompanije Limessoft ulazi u narednu fazu KATANA projekta

IKT klaster Centralne Srbije s ponosom prenosi vest da je BeeWeb prošao u naredni krug  KATANA projekta. BeeWeb platforma je proizvod kompanije Limessoft, članice IKT klastera Centralne Srbije, koja omogućava povezivanje pčelara i poljoprivrednika u cilju boljeg oprašivanja, povećanja prinosa i povećanja proizvodnje meda.
Predstavnici BeeWeb – a  su nakon predstavljanja svog proizvoda prošli prvi krug selekcije u okviru KATANA projekta, namenjenog finansiranju i razvoju SME - a, start up –a i preduzetničkih ideja u agrifood oblasti.
BeeWeb je u prethodnom periodu takođe ostvario odličan uspeh. Kompanija Limessoft, koja je 2014. godine ovim projektom aplicirala na FRACTALS konkurs Evropske Komisije i Razvojnog Fonda Vojvodine za ICT projekte, bila  je jedna od 14 kompanija iz Srbije čiji projekat BeeWeb je obuhvaćem finansiranjem.
U ovom momentu, kompanija Limessoft kreće u dalji razvoj BeeWeb IoT uređaja, koji će pomoći pčelarima informacijama o stanju u košnicama. Početkom jula, predstavnici BeeWeb – a će biti u Štutgartu, kada očekujemo naredne dobre vesti od naših kolega.
 

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice