Biznis Link nova članica IKT klastera Centralne Srbije

05.03.2015

IKT klaster Centralne Srbije bogatiji za još jednu članicu - Biznis Link

Biznis Link iz Kragujevca je nova članica IKT klastera Centralne Srbije. Dana 2. marta 2015. godine postignut dogovor oko zajedničke saradnje na polju podrške razvoju IKT sektora Centralne Srbije, kroz uključivanje u rad Klastera i pružanje neophodnih znanja i veština IKT firmama koje su u sastavu Klastera, ali i za buduće nove članice, kao i za sve ostale interesne grupe.

Biznis Link je osnovan pre sedam godina i za to vreme uspeo da se pozicionira na mapu konsultantskih kuća i organizacija koje veoma uspešno sprovode svoje aktivnosti sa brojnim zadovoljnim klijentima. Učešće Biznis Linka će biti neprocenjivo za članice Klastera imajući u vidu da se njegove usluge ogledaju kroz održavanje obuka i treninga iz sledećih oblasti:

  • Interna i eksterna komunikacija
  • Poslovno prezentovanje
  • Prodaja i prodajno pregovaranje
  • Projektni menadžment.

Ključni kapital koji Biznis Link poseduje jeste tim međunarodnih predavača i konsultanata sa + 600 realizovanih treninga, + 7.500 edukovanih polaznika, + 30 organizovanih konferencija. + 500 kreiranih prezentacija, interaktivni programi razvijeni po svetskim standardima.

Biznis Link je izabran od prestižne evropske trening i konsalting kuće OMT Group za trening partnere na ovim prostorima.

  • Partner je Mokrogorske škole menadžmenta u oblasti kreiranja i implementiranja treninga za menadžment domaćih i stranih kompanija u oblasti komunikacionih i prezentacionih veština.
  • Od  strane Evropske banke za obnovu i razvoj akreditovan je za konsultante u oblasti razvoja SMP sektora i edukatore u oblasti Komunikacija, Marketinga i Menadžmenta u Srbiji.
  • Njegovi fasilitatori su sertifikovani od strane međunarodnog SDI programa (Strenght Development Inventory) za unapređenje međuljudskih odnosa i rešavanje konfliktnih situacija u poslovnom okruženju.  
  • Ima iskustvo u pripremi i realizaciji projekata Evropske komisije, USAID-a, Nacionalne agencije za regionalni razvoj...
  • Deo je Evropskog saveta za mentorstvo i koučing, Društva Srbije za odnose s javnošću, Asocijacije za mentorstvo i koučing Srbije...

 

 

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice