Čačanska kompanija Croonus u borbi protiv korone

06.04.2021

Besplatno ustupanje online food aplikacije kao podrška lokalnim ugostiteljima

Poslednjih godinu dana bili su prilično burni za ceo svet. Shvatili smo koliko je zapanjujuće da nešto nevidljivo može uticati na našu svakodnevnicu na mnogo različitih načina. Korona virus postao je glavna tema koja o kojoj se govori sa zebnjom.

Ipak moramo primetiti da sve što je ovaj virus sa sobom doneo i odneo, nije isključivo negativno.

Humanost i solidarnost na delu. Želja da se pomogne drugima. Ono jedino što nema alternativu.

Vlasnici velikog broja malih i srednjih preduzeća poslednjih meseci primorani su da donose brojne odluke o kojima ranije nizu ni razmišljali. Mnoge od njih su teške i drastične ali od njih zavisi budućnost i opstanak onoga što su ceo život gradili.

Svedoci smo da su mnogobrojni biznisi upali u krizu i da ne vide svoj izlaz… Turizam, ugostiteljstvo, hotelijerstvo…

Kompanija Croonus Tehnologies iz Čačka imala je mnogo bolju sreću. I u vremenu krize uspeli samo da ostanemo stabilni i da pozitivno gledamo ka budućnosti, gradeći naš biznis postepeno, korak po korak. Radilo se na mnogobrojnim projektima koji su uspešno privedeni kraju.

I upravo iz tog razloga, danas, kada smo u mogućnosti, želimo da pomognemo one koji nisu imali našu sreću. Da pokažemo da smo društveno odgovorna kompanija, čiji mali gest može podstaći i druge da se ujedine u ovoj borbi.

Kako bismo olakšali ovu borbu, rešili smo da svim ugostiteljima iz grada Čačka i okolnih zainteresovanih gradova ponudimo 6 MESECI BESPLATNOG korišćenja naše najnovije Food App aplikacije. Ova aplikacija podrazumeva mobilnu i desktop verziju restoranskog menija, uz pomoć kojeg kupci u svega par klikova mogu poručiti željeni obrok na kućnu adresu.

Na taj način svaki restoran dobija i web sajt i mobilnu aplikaciju, pristup velikom broju krajnjih potrosaca, skracuje vreme prijema i dostave porudžbine i radi na rastu svoje produktivnosti i povećanju profita.

Bez skrivenih troškova i uz punu podršku našeg tima programera, nadamo se da ce ovaj gest naići na pozitivne reakcije. I još bitnije, pozitivne efekte na biznise naših saradnika. U nadi da će i oni sami sutradan imati priliku da pomognu drugima kojima je to potrebno.

Jer kao sto smo već i napomenuli humanosti i solidarnost nemaju alternative.

Svi zainteresovani mogu da se jave putem telefona 064 93 44 064 ili putem emaila info@delete-me.croonus.com.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice