Dani karijere na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku

08.03.2019

Poziv IT kompanijama da se priključe „Danima karijere" u Čačku i da pokušaju da pronađu svoje potencijalne buduće zaposlene

Studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka u Čačku Univerziteta u Kragujevcu u periodu od 13. do 15. marta 2019. godine organizuje manifestaciju pod nazivom „Dani karijere“. Ovaj događaj je postao tradicionalan na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku i okuplja veliki broj studenata, prvenstveno studente završnih godina, ali i sve druge zainteresovane studente nižih godina. Cilj ove trodnevne manifestacije jeste da se studentima kroz radionice i predavanja približi sam proces zapošljavanja, ali i da se steknu praktične veštine i znanja.

Od ove godine sastavni deo ovog trodnevnog događaja biće i „Sajam praksi i zapošljavanja“, na kome će se predstaviti više od 20 firmi čije je sedište u Čačku i okolnim gradovima. Na ovaj način studenti bi se bolje upoznali sa različitim renomiranim firmama, popričali bi sa poslodavcima i na taj način stekli utisak o mogućnostima koje nudi ta firma, upoznali se sa tržištem rada koje studente završnih godina čeka kroz par meseci itd. Ukoliko kapaciteti Vaše firme dozvoljavaju, studentima možete ponuditi stručnu praksu u Vašoj firmi ili radno mesto, a oni Vam mogu poslati svoje biografije kako biste odabrali one najbolje.

Forma Sajma je takva da bi svaka firma dobila svoj prostor (štand) u holu Fakulteta tehničkih nauka gde bi mogli da izlože svoj promo materijal. rol-up, banere, flajere i sav ostali propratni materijal.

Ovom prilikom želimo da Vas pozovemo da u okviru manifestacije „Dani karijere“ 13. marta 2019. godine prisustvujete „Sajmu praksi i zapošljavanja“ koji će biti smešten u holu Fakulteta tehničkih nauka u Čačku, a planirano trajanje Sajma je od 11:30 do 14:00.

Sve informacije možete dobiti od Studentskog parlamenta Fakulteta tehničkih nauka u Čačku putem maila parlament@delete-me.ftn.kg.ac.rs.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice