DIGIT 2019 - Međusektorska konferencija za kompanije IT i metalskog sektora

22.04.2019

U kragujevcu 9. maja 2019. godine u W&W Centru u Kragujevcu organizujemo međusektorsku konferenciju DIGIT 2019

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na konferenciju povodom proslave 6 godina uspešnog rada IKT klastera Centralne Srbije, koju organizujemo 9. maja 2019. godine u prostorijama W&W Centra u Kragujevcu (ul. Kralja Petra I, 26, Kragujevac). Konferencija nosi naziv Digitally Transformed Supply Chains - Impacts and Opportunities for Serbian Suppliers and IT Technology Providers - DIGIT 2019 (#digit2019) i predstavlja veoma važan među-sektorski događaj koji će okupiti predstavnike metalskog i IT sektora Centralne Srbije. Konferenciju organizuje IKT klaster Centralne Srbije zajedno sa ko-organizatorom i pokroviteljom događaja Nemačkom agencijom za međunarodnu saradnju - GIZ, uz podršku prijatelja konferencije Razvojne agencije Srbije - RAS i Evropske mreže preduzetništva - EEN u Srbiji.

Glavna tema konferencije su digitalno transformisani lanci snabdevanja i mogući poslovni modeli saradnje između kompanija metalskog i IT sektora a sve u cilju implementacije procesa digitalizacije u jednom od glavnih tradicionalnih sektora ovog dela Srbije.

Registracija za događaj i B2B sastanke je otvorena na sledećem linku: http://digit2019.talkb2b.net/members/register, gde već sada možete videti sve informacije vezane za događaj ali i da bukirate sastanke sa učesnicima koji su se već prijavili na platformi.

Agendu događaja možete naći ovde: http://digit2019.talkb2b.net/page/2/Program.

Pridružite nam se 9. maja u Kragujevcu da zajedno radimo i proslavimo 6 uspešnih godina rada IKT klastera Centralne Srbije.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice