Digitalizujte se kroz DigitaliseSME program

12.10.2019

Još tri meseca postoji mogućnost da se digitalizujete kroz DigitaliseSME program

DigitaliseSME program za mečiranje, projekat finansiran od strane EU koji podržava digitalizaciju MSP u Evropi, se polako završava i preostalo je samo tri meseca da se priključite i mečirate sa ekspertom za digitalizaciju.

Registrujte i povežite svoju kompaniju sa ekspertom za digitalizaciju iz inostranstva: https://digitalisesme.eu/register

Ekspert čija ekspertiza odgovara potrebama neke kompanije za digitalizacijom, posvetiće dve nedelje svog vremena i dati podršku kompaniji putem remote rada iz svoje kancelarije. Program predviđa i posetu eksperta kompaniji na dve nedelje, gde će kroz direktan rad u kompaniji dalje podržati kompaniju u procesu digitalizacije.

Tokom ovog perioda ekspert će Vam pomoći oko digitalnog audita: on/ona će Vam dati savet o najboljim rešenjima koja je moguće implementirati u kompaniji u svrhe dobijanja benefita od procesa digitalizacije.

Stotine kompanija su se do sada registrovale, a mnoge su već i dobile prilagođenu podršku od strane digitalnog eksperta.

Pridruži im se još danas! Brzo je i lako!

Digitalizacija Vam može pomoći da dobijete više klijeneata, da upravljate svojom kompanijom efikasno i da razvijete nove proizvode i usluge – ne propustite ovu priliku, digitalizujte se kroz DigitaliseSME program.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice