Druga ICT Net klasterska konferencija

22.10.2013

Predstavljanje mogućnosti za unapređenje poslovanja i povećanje konkurentnosti srpskih IKT kompanija.

ICT Network vam sa zadovoljstvom najavljuje drugu po redu međunarodnu ICT Net klastersku konferenciju “Tehnologija i preduzetništvo” koja će se održati 30.10.2013u hotelu “Falkensteiner” u Beogradu.

Ove godine konferencija će se fokusirati na predstavljanje mogućnosti za unapređenje poslovanja i povećanje konkurentnosti srpskih IKT kompanija.

Predstavićemo vam neka od najrazvijenijih međunarodnih tržišta čiji će predstavnici govoriti o karakteristikama tržišta i potencijalnim prilikama za poslovnu saradnju između srpskih IKT kompanija i inostranih partnera.

Takođe ćemo razmotriti i mogućnosti primene informacionih i komunikacionih tehnologija u drugim industrijskim granama. Ove godine će predstavnici automobilske industrije govoriti o značaju saradnje između ove dve industrijske grane, kao i o budućnosti upotrebe IKT tehnologija u proizvodnji automobila.

Start-up kompanije će se poslovnoj javnosti predstaviti kao potencijalni partneri i budući lideri na tržištu.

Nakon predavanja, očekuje vas niz zanimljivih i praktičnih radionica na kojima ćete uz podršku iskusnih predavača imati priliku da usavršite veštine neophodne u svakodnevnom poslovanju.

Više informacija o programu i učesnicima konferencije potražite uskoro na našoj zvaničnoj Internet straniciwww.ict-net.com.

Tags: ic network, klasterska konferencija, Tehnologija i preduzetništvo

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice