Edukacija nikada nije bila traženija kao sada – AGILE MONTH Autumn 2020

08.10.2020

Da nas je trenutna zdravstvena situacija naterala da preispitamo naše postojeće navike i obrasce dovoljno govori i enormna potreba za dodatnim usavršavanjem u oblastima koje su i te kako perspektivne.

Edukacija nikada nije bila na pauzi, pa ni sada kada postoji evidentna želja za kontinuiranim učenjem i primenom tog znanja u praksi.

Držeći se proverene tradicije u oblasti sertifikacije za zanimanja za kojima godinama unazad postoji velika tražnja, Agile Serbia i dalje drži svoj presto po pitanju Agile edukacije. Već godinama unazad, uz punu podršku svetske krovne organizacije Scrum Alliance, pripremljeni su sertifikacioni kursevi za Scrum Master, Product Owner i Agile Leader uloge. Takođe, ove sezone je u ponudi i 3-dnevni sertifikacioni Scrum Master kurs, koji polaznicima pruža više praktičnih primera, kao i više sati za retrospektivu i diskusiju. Iznenađenjima nikad kraja, pa je Agile Serbia konačno svečano predstavila i svoj napredni sertifikacioni kursza Product Owner-e, odnosno za sve one koji u ovoj roli teže ka daljem usavršavanju. Takođe, u ponudi je i napredni sertifikacioni  kurs za Scrum Master-e sa posebnim naglaskom na rešavanje problema iz prakse. Svi polaznici treninga dobijaju međunarodno priznat sertifikat Scrum Alliance.

Kako bi se motivacija zaposlenih i posvećenost timova još više pospešila, ponovo se na zahtev zainteresovanih pojedinaca i kompanija organizuje sertifikacioni kurs Agilnog liderstva na kojem će se, između ostalog, temeljno u praksi proveravati filozofija i principi ove teme koja je uvek popularna. Agilno liderstvo namenjeno je svima koji su zainteresovani da unaprede svoje liderske veštine ili da pronađu inspiraciju za promene u organizaciji.

Odziv budućih polaznika je zaista značajan, da su u većoj meri popunjeni termini za Scrum Master, kao i Product Owner kurs, a ogromno interesovanje vlada i za napredne kurseve koji će se prvi put održati u oktobru. Do sada je sertifikovano preko 1300 Scrum Master-a i Product Owner-a.

Kao šlag na tortu, prvi put će se u online formatu održati i Agile Serbia Konferencija: All-Stars Edition 2020 koja će 7. i 8. decembra okupiti profesionalce iz Agile univerzuma i pritom opravdati status najposećenijeg i najvećeg Agile dešavanja u regionu.

Sve informacije o predstojećem jesenjem Agile Month-u dostupne su na sajtu www.agile-serbia.rs. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete ih dobiti na email scrum@delete-me.puzzlesoftware.rs. Svi događaji se jako brzo popunjavaju, tako da požurite i rezervišite svoje mesto već danas.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice