Edukativni program RNIDS-a “Pitajte.rs”

24.04.2015

RNIDS organizuje 2. maja edukativni program “Pitajte.rs” o svemu bitnom za nastup na Internetu

Tokom Konferencije “Nova energija” na Kopaoniku, Fondacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS) organizuje 2. maja edukativni program “Pitajte.rs” o svemu bitnom za nastup na Internetu, kroz konsultacije uživo sa internet profesionalcima i uz onlajn pitanja publike.

Program je namenjen svima koji žele da unaprede svoja znanja u oblastima prava, knjigovodstva, razvoja poslovanja, brendinga, internet marketinga i analitike, kreiranja sadržaja i srodnih tema vezanih za nastup na Internetu. Posle kratkog uvoda, učesnici će odgovarati na pitanja publike, a pitanja mogu da se postave i preko sajta www.pitajte.rs i na Tviteru sa heštegom #pitajters.

Teme edukativnog programa “Pitajte.rs” su:

  • Kako da pokrenete internet biznis?
  • Kako da kreirate internet sadržaj?
  • Kako da se brendirate na Internetu?
  • Kako da se oglašavate na Internetu?

Domaćini programa i moderatori po temama, ispred RNIDS-a su Danko Jevtović, Predrag Milićević, Lazar Bošković i Jelena Ožegović. Gosti su internet profesionalci: Žarko Ptiček (Ptiček), Milan Trbojević (Knjiški moljac), Sandra Simonović (Marketing ITD), Vladimir Cerić (Huge Media), Ivan Minić (Burek.com), Ivan Ćosić (Plain&Hill) i Ivan Rečević (Google akademija).

Najaktivnije posetioce koji budu u sali “Malo jezero”, 2. maja, 15.00-19.00, očekuju, pored stručnih odgovora na njihova pitanja, i korisni pokloni od RNIDS-a.

Izvor: Personal magazin

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice