Fast Track Day

10.02.2021

Poziv za učešće na događaju namenjenom tehnološkim startapovima (16.02.2021. u 10h)

Dragi prijatelji,

Kao partner Neformalne škole informatike (Informal School of IT) iz Rumunije, IKT klaster Centralne Srbije sa zadovoljstvom vas poziva na online događaj: „Fast Track Day“ (iz kategorije „Grinders“), prvi događaj 2021. godine, iz niza događaja koje je organizovao BCR InnovX akcelerator za startape u Rumuniji.

Kome koriste ovi programi akceleracije iz kategorije „Grinders“?

Tehnološke startap kompanije iz istočnoevropskog područja, sa fiskalnom vrednošću / ulogom od 50 - 500 hiljada EUR, koje žele brzo da eskaliraju svoje poslovanje, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou.

Šta nude programi BCR InnovX akceleratora?

  • savetovanje i obuku za razvoj poslovanja i finansiranje preduzeća;
  • međunarodnu vidljivost: izabrani startapi će biti predstavljeni tokom nekih od najvažnijih tehnoloških događaja u Evropi i širom sveta;
  • globalno skaliranje i pristup multinacionalnim klijentima, kao što su BCR i Erste ekosistem;
  • kvalitetno umrežavanje, kroz omogućavanje dijaloga između investicionih fondova, medija i korporativnih partnera, međunarodnih stručnjaka za tehnologiju i poslovanje i tako dalje.

Ovde možete videti šta neki od korisnika ovog programa imaju da kažu:

Gde možete pronaći više detalja o BCR InnovX akceleratoru?

Kada će se održati događaj i kako se prijaviti?

Događaj „Fast Track Day” održaće se online putem 16. februara 2021., sa početkom u 10:00 h, preko Microsoft Teams-a, na sledećem LINKU.

VAŽNO: startapi koji su zainteresovani za učešće u pitching sesiji (najviše 10 kompanija) imaju šansu da osvoje nagradu „Fast Track Day“, odnosno kvalifikuju se za drugu fazu programa „Grinders“, koji će biti svečano otvoren u martu 2021. Pitch ne bi trebalo da bude duži od 3 minuta.

Registracija se vrši slanjem e-maila na: simina@delete-me.innovx.eu, uz stavljanje office@delete-me.scoalainformala.ro u CC maila.

Želimo vam iskrenu dobrodošlicu! Ako ne možete da učestvujete, ali znate nekoga ko je zainteresovan, obavestite ga!

#Staysafe  &  #Innovate!

Branimir Dženopoljac, Direktor IKT klastera Centralne Srbije

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice