Geekstone meetup 21. oktobra

15.10.2015

Novo Geekstone okupljanje 21. oktobra u 18h u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, ul. Zorana Đinđića bb

Na sledećem Geekstone okupljanju 21. oktobra u 18h u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, ul. Zorana Đinđića bb, predavač Nenad Božić, Software Developer i Co-founder Smartcat.io, će pričati o temi: "Functional testing RESTful applications - tools and techniques".

Na ovom predavanju Nenad će prikazati vrste i nivoe testova koji postoje, sa posebnim zadržavanjem na "blackbox" funkcionalne testove preko REST API-a. 

Takođe, biće reči o "whitebox" i "graybox" testovima i o tome kako WireMock može da pomogne u prevazilaženju problema eksternih "dependency"-a. 

Nenad će objasniti zašto su alati kao što je "Cucumber" bitni da bi se prevazišao jaz između tehničkog i poslovnog jezika. Prezentacija će pratiti njegova iskustva i prikazati ideje kako prevazići neke potencijalne probleme.

Više informacija i prijave o ovom događaju možete pronaći na ovom linku.  

Pozivamo vas kako biste bili u toku sa svim događajima koje ćemo organizovati da se registrujete na našem sajtu ili da nas zapratite na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Linkedin i Google+.

Pozivamo vas da nam se pridružite na prvoj Geekstone konferenciji zakazanoj 03. decembra u Novom Sadu. Karte možete kupiti ovde.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice