GrowIT: FullStack konferencija očekuje nas ovog decembra u Novom Sadu!

21.09.2018

Nakon 7 međunarodnih konferencija kroz koje je prošlo više od 3.000 ljudi, organiyatori najavljuju GrowIT - FullStack konferenciju sa preko 30 predavača iz celog sveta i očekuju 1.000 IT profesionalaca, 1. i 2. decembra u Master Centru Novosadskog sajma

Primarna ideja o pokretanju jedne ovakve konferencije i u Novom Sadu je da okupi IT profesionalce, početnike, entuzijaste, preduzetnike, studente, ljude iz sveta biznisa, sve zainteresiranovane za tehnologije – na jedno mesto. Predavači će pokriti značajne i zanimljive teme vezane za programiranje: VR, Blockchain, Angular, React, .NET, Serverless, JS i sve aktuelno o razvoju softvera, novim tech rešenjima, agilnim metodama.

Predavanja i networking

U toku dva konferencijska dana imaćemo priliku da čujemo sve ono što je aktuelno u razvoju softvera ali i da saznamo zašto nastaju problemi u komunikaciji i radu između biznis ljudi i programera, kakva rešenja su donela najbolje prakse. 

Kompletnu listu predavača možete pogledati na sajtu, ovom prilikom izdvajamo neke od njih:

  • Ahsan Ayaz iz Pakistana, sertifikovani Google Developer #Angular  
  • Zbog jednog od predavača Apple je morao da izbaci hotfix pre nekoliko meseci kako bi popravili jedan od najvećih propusta na MacOS platformi - Lemi Orhan Ergin  
  • Iz velike Mozilla Fondacije dolazi Tanay Pant, koji će pričati o razvoju VR igrica  

Svi detalji o predavanjima u sekciji „Talks“

Vidimo se na Konferenciji!

U prodaji su Super Early Bird karte do 30. septembra kojim možete iskoristiti popust od -40% za #growITconf. Karta obezbeđuje i prisustvo na žurci koja će biti dan ranije – u petak uveče.

Promena počinje malim koracima

Dok delimo znanje dok učimo mi se poboljšavamo, na taj način napredujemo kao zajednica i dostižemo zajedničke ideje i ciljeve. Međutim, u našem okruženju nalaze se pojedinci i zajednice koji se suočavaju sa problemima koje ne možemo ni zamisliti. Iz tog razloga 10% od ukupne prodaje ulaznica doniraćemo Zavodu za psihofizičke poremećaje i govornu patologiju „Prof. Dr Cvetko Brajović“ iz Beograda.

Svi detalji i informacije mogu se dobiti putem sajta ili mejla: contact@delete-me.growit.events

GrowIT na društvenim mrežama: zvaničan hashtag konferencije #growITconf

Facebook LINK
Twitter LINK @growitconf 
Instagram LINK @growit_conference
LinkedIn LINK
YouTube LINK

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice