Hoodie, npm i semantic release teme devetog ‘JS Belgrade’ okupljanja u ICT Hub-u

13.07.2015

Prostorije ICT HUB-a u Beogradu ugostiće 8. avgusta od 17 časova deveti po redu Meetup u organizaciji JS Belgrade zajednice.

Ovom prilikom prisutnima će se obratiti gost iz Nemačke Stephan Bonnemann, koji će ih više upoznati sa temama i projektima iz web programiranja kao što su Hoodie, npm i semantic release.

Nakon nekoliko meseci i osam održanih okupljanja, ideja JS Belgrade zajednice da svoje događaje podigne viši nivo je uspela. Do sada, na prethodnim događajima publika je imala priliku da čuje neke od veoma kvalitetnih predavača kao što su James Halliday – Substack, Gojko Adžić, Igor Terzić, Bogdan Gavrilović, Goran Gajić i Aleksandar Simović.

Iz ove organizacije ističu da su dosadašnji meetupi bili uglavnom mali sa oko 30 ljudi, te da su sada ovi događaji postali veći i ozbiljniji, a plan je da se vremenom dovede više interesantnijih gostiju iz Evrope. Pravi način da se taj plan započne kvalitetno jeste dovođenje gosta iz Nemačke kao što je Stephan Bonnemann, web developer koji će prisutnima predavati o temama i projektima iz web programiranja kao što su Hoodie, npm i semantic release.

Prisustvo događaju je besplatno, te je bitno da se na vreme prijavite, jer je kapacitet prostora limitiran na 150 ljudi. Više informacija o samom događaju i stručnim temama možete pronaći putem zvaničnog sajta JS Belgrade organizacije.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice