Humanitarni Counter Strike turnir - HIT CS:GO 2021

22.03.2021

Sakupljanje novca za lečenje Nađe Đerović

Naša kompanija članica Quantox Technology i ove godine organizuje sjajnu inicijativu koja okuplja IT kompanije u Srbiji oko plemenitog cilja - Sakupljanje novca za lečenje Nađe Đerović! https://hitturnir.com/

Iza nas je jedna od izazovnijih godina, godina koja nam je promenila navike, način druženja i komunikacije. Nadamo se da smo iz nje svi izašli sposobniji i spremniji da brže reagujemo i rešavamo mnogobrojne prepreke.

Uprkos nepredviđenim okolnostima u kojima je proticala prethodna godina, mnogi ljudi i kompanije su pronašle način da pomognu i nađu se u teškim situacijama svojim kolegama, prijateljima, poznanicima čak i ljudima koje nikada pre nisu videli.

Jednu od takvih akcija Quantox Technology je sproveo a to je Humanitarni CS:GO turnir kome se priključilo 80 kompanija a 70 timova je učestvovalo u turniru. Tada je sakupljeno više od 3 miliona dinara.

Turnir je priča koja je prošle godine započeta a u ovoj, i narednim godinama, kolege iz Quantox-a žele da je nastave, jer veruju da ovakve akcije treba da postanu tradicija.

Quantox organizuje drugi po redu Humanitarni CS:GO turnir koji za cilj ima prikupljanje sredstava za sve oni koji se, ne samo trenutno, već duže vreme bore sa zdravstvenim poteškoćama, za sve one koji biju svoju bitku potpuno sami. Za one tihe heroje naše zemlje!

Ovoga puta igramo za Nađu Đerović, devojčicu kojoj je potrebna sva pomoć ovog sveta, uključujući i našu. Informacije možete pronaći na: https://quantoxfondacija.rs/

Kao i prošlog puta, inicijalni fond koji će biti obezbeđen je 1.000.000 dinara. Pozivamo vas da se priključite dobrom cilju, da prijavite svoje timove i date svoje donacije.

Prijave se vrše putem ove FORME. Turnir će biti održan 3-4.aprila. Prijave su otvorene do 31. marta.

Na turniru iz 2020. godine inicijalni fond od 1.000.000 dinara se svakodnevno uvećavao i do kraja je sakupljeno 3.242.000 dinara. U komunikaciji sa pobedničkim ekipama odlučeno je da će novčana sredstva biti usmerena na sledeći način:

  • 50% budžeta - 1.621.000 dinara Kliničkom centru u Nišu
  • 30% budžeta - 972.600 dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za pomoć medicinskom osoblju
  • 20% budžeta - 648.400 dinara Unicefu za nabavku opreme.

Inicijativa za turnir je došla od kompanije Quantox Technology koja je u ulozi organizatora.
Uključite se!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice