IKT klaster učestvuje na Festivalu kvaliteta, međunarodnoj naučnoj konferenciji u Kragujevcu

28.05.2019

Ove godine od 29. maja do 1. juna Centar za kvalitet, Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu organizuje tradicionalnu naučnu konferenciju Festoval kvaliteta 2019

Veliko nam je zadovoljstvo i čast da se odazovemo pozivu naših dkolega iz Centra za kvalitet, Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu da učestvujemo i podržimo ovogodišnji Festival kvaliteta, međunarodnu naučnu konferenciju, koja se tradicionalno organizuje svake godine u Kragujevcu. Konferencija će se održati od 29. maja do 1. juna u prostorijama Fakulteta inženjerskih nauka, a IKT klaster Centralne Srbije se priključuje sa radionicom koju će organizovati sa studentima završnih godina Fakulteta inženjerskin nauka pod nazivom: "Inovacije i kvalitet u IKT industriji".

Radionica je zamišljena da na interaktivan način studenti saznaju više o Klasteru ali će imati i priliku da se upoznaju i sa IT kompanijama i direktno saznaju koje inovacije kompanije primenjuju svakodnevno kako bi ostale konkurentne ali i da se upoznaju sa standardim i kvalitetom koje kompanije zahtevaju od svoji zaposlenih kako bi održali svoju konkurentnost na globalnom tržištu.

U okviru radionice studentima će se predstaviti sledeće kompanije:

Radionica sa IT kompanijama će se održati u prostorijama Fakulteta inženjerskih nauka u sali za telekonferencije A I 13 objekat A, sa početkom u 12:30h.

Sve dodatne informacije vezane za detalje o knoferenciji i logistici možete dobiti slanjem maila na miladin@delete-me.kg.ac.rs ili putem sajta www.cqm.rs.
Sve dodatne informacije vezane za Klaster i IT kompanije možete dobiti slanjem maila na akademija@delete-me.ict-cs.org ili putem kontakt formulara https://www.ict-cs.org/rs/kontakt/.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice