Impact HUB Demo dani

10.09.2021

LOKACIJA: Online, DATUM: 23. septembar

Impact Hub Belgrade postoji već sedmu godinu, a za to vreme održano je preko 1.000 događaja i izvedeno preko 300 startapa na pravi put.

U prostoru, koji je inače i coworking space, šarena je i struktura “stanovnika”, jer ćete ovde upoznati ljude različitih nacionalnosti i zanimanja. Od programere i umetnika, do mladih preduzetnika, pisaca, projektnih menadžera, pa čak i arheologa.

Pored raznih događaja i zanimljivog sadržaja koji se smenjuje u Habu, Gin Friday se dešava svakog petka nakon 14h, a sredom su posebno svi prisutni jer se tada dešava Masterchef IHB edition. Ipak, ono što je glavna karakteristika ovog mesta jeste ozbiljan rad sa startapima koji su u potrazi za investicijom.

Program iza kojeg stoje iskusni konsultanti iz oblasti finansija, prodaje, marketinga i drugih niša pomogao je velikom broju startapa da unaprede svoj biznis model, nauče kako da “prodaju” svoje ideje i uspešno se povežu sa investitorima.

Vredne novčane nagrade za startape

Demo dani održavaju se četiri puta godišnje i tom prilikom se od prijavljenih biraju najbolji startapi koji će imati priliku da se predstave žiriju i investitorima, a nakon toga nastave svoj put usavršavanja sa IHB timom. Naredni Demo Day se održava 23. septembra, a onda nova generacija startapa startuje sa daljim programom.

Predstavljanje startapa će slušati više od 15 investitora, a čak tri mogu da osvoje bespovratna sredstva od 50.000 evra, takođe tu su i nagrade od 5.000 evra u vidu konsultantskih usluga u rukovođenju za pet najboljih rodno raznolikih startapa, a isti toliki iznos za savete u pripremama za investicije će osvojiti pet najboljih kompanija.

Takođe, preduzetnice imaju posebno mesto u Impact Hab-u, jer je ovo kuća WE Founders “pokreta” koji kroz konkretne akcije, edukacije i povezivanjem sa investitorima osnažuje žensko preduzetništvo. Sve to nekako dolazi sasvim prirodno s obzirom na to da je jedan od osnivača Haba i Gaia Montelatici, koja je takođe osnovala i Studio X Ventures. Iz Impact Hub-a kažu da je poziv za druženje i upoznavanje uvek otvoren.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice