Ivan Minić Burek i Đorđe Đokić BeeWeb u Kragujevcu 9. juna

05.06.2017

Startuje "StartUpidemija", projekat namenjen studentima Univerziteta u Kragujevcu

Pozivamo te na startup promo event u Kragujevcu, 9. juna 2107. godine sa početkom u 11:15h ujutru u Velikom amfiteatru u objektu D Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu.

Zadovoljstvo nam je da najavimo da će naši gosti biti:

- Ivan Minić - Burek Forum, ConQUIZtador.rs

- Đorđe Đokić - BeeWeb.

Agenda:

11:15-11:30 Introduction – Nemanja Jovičić – Razvojni biznis centar

11:30-12:00 Đorđe Đokić - BeeWeb / Limessoft

12:00-12:30 Ivan Minić – Burek Forum / ConQUIZtador.rs

12:30-12:45 Nemanja Jovičić – O projektu "StartUpidemija"

Gosti će se predstaviti studentima Univerziteta u Kragujevcu i predstaviti svoje i druge uspešne startup primere iz zemlje i inostranstva.

Nakon predavača, imaćeš priliku da čuješ i predstavnike Razvojnog biznis centra Kragujevac, koji će podeliti sa tobom informaciju o "Satratupidemiji", Programu obuke i mentoringa za studentske biznis inicijative.

Ovaj startup promo event je prvi u nizu okviru projekta "Startupidemija", koji u partnerstvu sprovode Razvojni biznis centar Kragujevac, IKT klaster Centralne Srbije, Fakultet inženjerskih nauka i Prirodno-matematički fakultet u Kragujevcu.

Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta i ima za cilj uspostavljanje i testiranje modela podrške razvoju studentskih biznis inicijativa u Kragujevcu (predinkubacioni program podrške), koji se zasniva na uspostavljanju zaokruženog sistema podsticanja i ohrabrivanja studenata za bavljenje preduzetništvom.

Broj mesta je ograničen.

Dobrodošli!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice