JAVA radionica

12.06.2014

Emisia Consulting d.o.o. Kragujevac, vodeća kompanija za razvoj sofvera, specijalizovana za pronalaženje kreativnih softverskih rešenja u prevodilačkoj industriji organizuje besplatnu, letnju JAVA radionicu.

Emisia Consulting d.o.o. Kragujevac

vodeća kompanija za razvoj sofvera, specijalizovana za pronalaženje kreativnih softverskih rešenja u prevodilačkoj industriji organizuje besplatnu, letnju

 

JAVA radionicu

Radionica je namenjena inteligentnim mladim ljudima, koji nameravaju da svoje dalje obrazovanje usmere na programiranje, i da svoje poznavanje jave nadograđuju koristeći najnovije tehnologije.

Glavni ciljevi obuke su sticanje potpune osnove za dalji napredak kroz praksu ili rad na projektu, intezivno razvijanje organizacionih sposobnosti, efikasnost pri samostalnom i timskom radu.

Radionica počinje sa radom 14.07.2014. godine i traje 6 nedelja. Održavaće se dva puta nedeljno sa početkom u 18h u prostorijama Emisia Consulting d.o.o. u ul. Janka Veselinovića br.22 u Kragujevcu.

Svi zainteresovani mogu svoje prijave sa CV-em poslati na radionica@delete-me.emisia.net sa naznakom u subject-u “Emisia radionica” do 07.07.2014. godine.

Emisia Consulting d.o.o Kragujevac

Tags: emisia, java, programiranje, radionica

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice