Javni poziv: IKТ klaster akademija Kragujevac 2017

18.05.2017

Raspisan javni poziv za prijavljivanje na Program „IKТ klaster akademija Kragujevac 2017“

Program „IKT klaster akademija Kragujevac 2017" deo je projekta „Razvoj privatnog sektora“, koji sprovodi IKT Klaster Centralne Srbije, u partnerstvu sa Razvojnim biznis centrom Kragujevac, sredstvima obezbeđenim od strane Nemačke agencije za tehničku saradnju GIZ. 

Inicijalnu prijavu možete obaviti popunjavanjem sledećeg FORMULARA.

Ko se može prijaviti?

Ako imate između 18 i 30 godina, završili ste najmanje srednju četvorogodišnju školu, tražite posao IT stručnjaka/želite dalje da unapređujete svoju karijeru, onda je ovo pravi program za vas!

Uslovi za prijavljivanje korisnika

  • Na poziv mogu da se prijave mladi, nezaposleni, uzrasta 18 do 30 godina starosti
  • Kandidati moraju imati minimalno završenu srednju školu, 4. stepena
  • Kandidati moraju vladati znanjem engleskog jezika na srednjem, B1 nivou.

Šta dobijate prijavom na konkurs?

  • 20 najboljih kandidata će dobiti priliku da kroz visoko specijalizovane obuke unapredi svoja znanja i veštine za rad u IKT sektoru
  • 15 najboljih kandidata će dobiti priliku da kroz stručnu praksu u IKT kompanijama-članicama IKT Klastera Centralne Srbije značajno poveća svoju zapošljivost 
  • Najbolji kandidati, koji ispune visoke zahteve poslodavaca će imati mogućost zasnivanja radnog odnosa u IKT kompanijama-članicama IKT Klastera Centralne Srbije

Za koje obuke se možete prijaviti?

  • Obuka 01 – JavaScript 
  • Obuka 02 – ЈAVA.

Kako se možete prijaviti?

IKT Klaster Centralne Srbije i Razvojni biznis centar Kragujevac raspisuju javni poziv na koji se možete prijaviti, slanjem inicijalne prijave, odnosno, slanjem kompletne dokumentacije na akademija@delete-me.ict-cs.org. Tekst javnog poziva sa smernicama i detaljnim upustvima kako konkurisati, prijavu i šta je sve potrebno dostaviti uz prijavu, možete preuzeti na zvaničnom veb sajtu IKT Klastera www.ict-cs.org i RB Centra www.rbcentar.org.

Kotizacija

Kotizacija za celokupan program obuke iznosi 150 evra u dinarskoj protivvrednosti, koji se uplaćuje pre početka obuke, od strane svakog od kandidata koji je odabran da učestvuje u programu.

Regularna, tržišna, vrednost obuke JAVA / JavaScript u trajanju do 5 meseci, iznosi 675 evra, a donator sufinansira 80% ukupne vrednosti.

Rok za prijavljivanje: 07.06.2017  

Rezultati konkursa biće objavljeni okvirno u prvoj nedelji jula 2017.

Dokumentacija za preuzimanje:

Javni poziv – Smernice

Javni poziv – Obrazac prijave

Javni poziv – Obrazac CV-ja

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice