Kako "pozajmljivanje" IT stručnjaka može da donese uštedu vašoj kompaniji?

24.03.2015

Konferencija e-Razvoj u Beogradu 27. marta

Svesni ste da vaša kompanije može uspešno da posluje samo ako iza nje stoji sposoban IT tim, ali jednostavno ne znate odakle da počnete! Niste sigurni da li vam je potreban dizajner, diveloper, veb administrator ili ipak neki drugi ekspert... a i sumnjate da vaš budžet može da podnese formiranje čitavog IT sektora. Na ova i brojna druga pitanja, odgovore vam daju IT eksperti iz "Microsoft"-a, "Telenora", "8 bita", "Objentisa", "e-Razvoja" i mnogih drugih uspešnih kompanija na Konferenciji e-Razvoj 2015.

Pod nazivom "IKT outsourcing u primeni kao ušteda u poslovanju" konferencija će biti održana u petak (27. marta 2015. godine) od 9.30 do 16 časova u Zadužbini Ilije Kolarca, Studentski trg 5, navedeno je u saopštenju organizatora.

Na konferenciji ćete, između ostalog imati priliku da čujete zbog čega je unajmljivanje (autsorsing) kompanija koje se bave IKT (informatičko – komunikacionim tehnologijama) jeftinije i praktičnije rešenje za uspešno poslovanje vaše kompanije. Moći ćete da poslušate i postavljate pitanja najrelevantnijim stručnjacima iz ove oblasti, dok ćete na posebno organizovanom B2B sastancima biti u prilici da se bolje upoznate i ostvarite saradnju sa predstavnicima IT autsors firmi - navedeno je u saopštenju.

Kotizacija za učešće na konferenciji iznosi 5.000 dinara za nečlanove, a besplatna je za članove e-Razvoja.

Godišnja i već tradicionalna konferencija e-Razvoj 2015 održava se u organizaciji dobrovoljnog, nevladinog i neprofitnog e-Razvoj udruženja koje od 2010. godine podstiče i pomaže razvoj informacionih tehnologija u Srbiji.

Za pet godina rada i postojanja, Udruženje je okupilo i umrežilo najozbiljnije kompanije iz IT i drugih oblasti poslovanja, zainteresovane za razvoj internet poslovanja. Agencija "Blumen Group" će i ove godine, kao jedan od osnivača Udruženja, medijski pokrovitelj i partnerski podržati održavanje konferencije, saopšteno je.

Program konferencije pogledajte OVDE

Izvor: E-kapija

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice