Kompanija "Mainstream" predstavila superiornu mCloud platformu

05.03.2015

Srpska kompanija "Mainstream" pustila je u rad novu superiornu mCloud platformu zasnovanu na SSD tehnologiji

Srpska kompanija "Mainstream" pustila je u rad novu superiornu mCloud platformu zasnovanu na SSD tehnologiji, koja kvalitetom i cenama konkuriše najvećim svetskim cloud provajderima poput "Amazona", "Digital ocean"-a i drugih.

Sva rešenja su proizvod domaćih stručnjaka, uz opremu koja se nalazi na teritoriji Srbije, sa lokalnom podrškom, saopšteno je iz te kompanije.

Cloud hosting na srpskim prostorima nije novost, a "Mainstream" ističe da njihova nova platforma, sa domaćim rešenjima i lokacijom hardvera na teritoriji Srbije, predstavlja korak napred.

U okviru njihove ponude nalaze se tri usluge koje, kako su istakli, "redefinišu hosting tržište u Srbiji" - Cloud hosting, Cloud SSD serveri i Cloud data centar.

Cloud hosting je naprednija usluga od dosadašnjih share hosting usluga i uključuje novu superiornu uslugu mCloud SSD Cloud hostinga sledeće generacije, koja veb sajtu daje potrebnu brzinu i stabilnost.

Cloud SSD serveri predviđeni su za mala i srednja preduzeća u Srbiji, a usluga njihovog iznajmljivanja daje mogućnost da se ne ulaže u skupu opremu, već da se resursi "u oblaku" (Cloud) koriste kada i koliko je to potrebno.

Cloud data centar predviđen je za kompanije sa većim potrebama za serverskim i računarskim resursima ili željom da se podaci čuvaju na teritoriji Srbije na sigurnom mestu. Izmeštanjem data centra "u oblak", stiče se mogućnost da se umesto nabavke skupe opreme plaća samo usluga transfera, navodi se u saopštenju.

Izvor: E-kapija

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice