Kompanija S4 GloSec Globalna bezbednost nova članica IKT klastera

19.11.2019

Zadovoljtvo nam je da primimo u članstvo kompaniju S4 GloSec Globalna bezbednost, koja je specijalizovana u oblasti bezbednosti i kriznog menadžmenta

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta. Kompanija koja ima sedište u Beogradu, prepoznala je rad Poslovnog druženja IKT klastera Centralne Srbije a s obzirom da kompanija prati trendove u skorijoj budućnosti će se okrenuti novim tehnologijama i IT-u, kao srevisnoj industriji koja predstavlja osnov optimizacije procesa u svim privrednim granama. Kompanija i sama želi da otvori svoj departman koji će se bavi IT-em na polju bezbednosti i kao alataom za kreiranje softverskih rešenja na polju bezbednosti. Ovo je bio osnov ulaska u IKT klaster jer je želja za inoviranjem u smislu implentiranja novih tehnologija prisutna i postoje jasni planovi za usmeravanjem kompanije u ovom pravcu.

Iz domena bezbednosti, pokriva širok spektar usluga bezbednosnog konsaltinga:

  • Zaštita lica, imovine i poslovanja (privatno obezbeđenje)
  • Smanjenje rizika od katastrofa i upravljanje vanrednim situacijama
  • Bezbednost i zdravlje na radu
  • Upravljanje kontinuitetom poslovanja
  • Upravljanje rizikom u različitim oblastima
  • Bezbednost informacija
  • Edukacije

Privredno društvo poseduje sve neophodne licence za obavljanje poslova bezbednosti, a posebno se ističe specijalizacija u oblasti zaštite lica, imovine i poslovanja i smanjenja rizika od katastofa i upravljanja vanrednim situacijama.

Ekspertski tim privrednog društva je posvećen kvalitetu i međusobnom uvažavanju, sa ciljem efikasnog i efektivnog rešavanja bezbednosnih problema u organizacijama.

Naročito ističu element savetovanja. Komunikacija sa klijentima je od prvorazrednog značaja i u tom smislu se može dobiti pomoć eksperata iz različitih oblasti bezbednosti. Cilj savetovališta je pre svega upoznavanje klijenata sa zakonskim obavezama kako bi se izbegle kazne,ali i stvaranje uslova za izgradnju sistema bezbednosti u organizacijama.

Imajući u vidu  da svaka organizacija ima potrebu za razvojem podmlatka, usvojili su program studentske prakse. Na ovaj način se na najbolji način uspostavlja veza između formalnog vaspitno obrazovnog sistema i privrede. Eksperti S4 GloSec Globalna bezbednost doo na najbolji način, metodološki ujednačen i osmišljen, prenose znanja neophodna budućim menadžerima u različitim oblastima.

S4 GloSec Globalna bezbednost doo ima razvijenu izdavačku delatnost. Prateći potrebe tržišta žele da novim izdanjima priručnika i ostalom literaturom omoguće dostupnost informacija svima zainteresovanim klijentima.

Posebnu vrednost ima GloSec Akademija. Kroz širok spektar ponuđenih obuka, treninga i usavršavanja prate zahteve tržišta i potreba različitih organizacija i shodno tome i razvijaju planove i programe edukacija. S4 GloSec Globalna bezbednost doo predstavlja lidera u republici Srbiji i regionu po kvalitetu obuka iz domena poslova bezbednosti, timskog rada, kvaliteta, kontinuiteta poslovanja, isl.

Privredno društvo aktivno učestvuje u radu komisije A292 Bezbednost i otpornost, Instituta za standardizaciju Srbije. Eksperti privrednog društva su se posebno istakli u izradi nacionalnog standarda za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

Težeći ka savremenosti i održivosti, a imajući u vidu stalnost promena u okruženju organizacija, pokrenuli su, u saradnji sa Regionalnom asocijacijom za bezbednost i krizni menadžment (RABEK), organizaciju manifestacije "Bezbednost za budućnost". Broj zemalja učesnica, broj objavljenih radova i broj lica koja posete događaje u sastavu manifestacije, govore da je manifestacija opravdala ideju o njenom pokretanju, održavanju i stalnom unapređenju.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice