Kompanija Serengeti nova članica IKT klastera Centralne Srbije!

28.05.2021

Sjajno pojačanje za IT sektor Centralne Srbije jer nam se pridružuje kompanija Serengeti sa svojim predstavništvom u Kragujevcu

Serengeti je nagrađivana konsultantska kompanija za razvoj softvera koja od 2007. godine kontinuirano raste u pogledu prihoda, broja zaposlenih i nivoa stručnosti. Zahvaljujući svom prepoznatljivom modelu proširenja tima (Team Extension Model), postali su cenjeni partner kompanijama u finansijama, logistici, energetici, zdravstvu i industrijskoj proizvodnji. Imaju kancelarije u Zagrebu, Bjelovaru, Varaždinu, a razvojne centre u Kragujevcu u Srbiji i u Nairobiju u Keniji.

Serengeti je ponosni dobitnik nagrade Deloitte Tecnology Fast 50 Central Europe (koju su osvojili dve godine za redom). Takođe, Clutch, nezavisna platforma za B2B ocene klijenata, imenovala ih je u svojih 5 najboljih B2B hrvatskih kompanija za 2020. godinu.

Nakon sastanaka koje je Klaster imao sa predstavnicima Serengetija u Zagrebu, dogovorena ja zajednička saradnja i pristupanje Klasteru. Serengeti će kroz Klaster delovati u cilju daljeg jačanja IT scene Centralne Srbije i Kragujevca ali i kroz pružanje konkurentnih uslova zapošljavanja i benefita za svoje buduće zaposlene iz Centralne Srbije. Kompanija je progresivna, dinamična i uvek usmerena ka svom najvrednijem resursu: ljudima, tako da će i delovati u pravcu uključivanja u IT događaje u Kragujevcu i organizaciji specijalizovanih IT događaja za programere.

Sa Serengetijem i budućim nadolazećim IT kompanijama, Kragujevac, kao univerzitetski grad i Centralna Srbija dokazuju da postaju novo atraktivno mesto za dolazak i otvaranje novih kompanija i razvojnih centara.

Dobrodošli u IKT klaster Centralne Srbije! 

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice