Konferencija BUSINESS BRIDGES 2016

10.10.2016

Asocijacija Srpskih Klastera (ASKA), uz podršku USAID-a, organizuje konferenciju BUSINESS BRIDGES 2016 – događaj u čijem fokusu je među-sektorska saradnja.

Cilj konferencije  je da na jednom mestu okupi  predstavnike privrede iz različitih sektora  kako bi zajedno razgovarali o saradnji između različitih industrija i izazovima koje takva saradnja donosi.

Sačuvajte datum: 25. oktobar, 2016. godine, u 11 časova. Događaj će se održati u hotelu Moskva u Beogradu, a Agendu možete preuzeti OVDE.

Primeri dobre prakse, koji će biti predstavljeni na ovom događaju, treba da ilustruju sve prednosti umrežavanja i među-sektorske saradnje.

Podelićemo sa vama iskustva sa rada na projektima koji uključuju različite sektore i načine za finansiranja inovativnih ideja.

Na konferenciji ćemo imati predstavnike preduzeća iz sektora auto-industrije, informacionih tehnologija, tekstilnog, metalskog i poljoprivrednog sektora, a biće prisutni i predstavnici klastera, kao i državnih i obrazovnih institucija.

Preduzeća će imati priliku da uspostave nove poslovne kontakte na speed-dating sastancima i da posete B2B market, mesto gde će biti predstavljeni IT proizvodi namenjeni drugim industrijama. 

Prijave za učešće šaljite na business-bridges@delete-me.aska.org.rs, najkasnije do petka, 21. oktobra, 2016.

Asocijacija srpskih klastera - ASKA

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice