Konferencija E-trgovina 2015

30.03.2015

Konferencija E-trgovina 2015, ove godine će se održati po 15. put na Paliću u periodu od 22. do 24. aprila

O konferenciji:

XV međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju E-trgovina 2015

Termin održavanja: XV Konferencija E-trgovina 2015 održaće se tradicionalno na Paliću od 22.04. do 24.04.2015. godine.

Specijalizovan skup namenjen privredi: Konferencija E-trgovina je najveći skup o e-poslovanju u Srbiji, posvećen praćenju nastanaka i razvoja domaćeg i regionalnog (Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, BIH, Makedonija ...) e-commerce i e-business tržišta. Pokriva sve oblasti elektronskog poslovanja.

15 godina postojanja: Od 2001.godine se Konferencija E-trgovina kao specijalizovan skup iz ove oblasti redovno održava svake godine. Namenjen je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u oblasti e-trgovine i e-poslovanja , i mogućnostima za njihovu primenu u Srbiji i SEE regionu. Predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka u ovoj oblasti sa ciljem da učesnicima skupa  ( preduzetnicima, menadžerima, informatičarima, i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje ) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja. 

Institucionalna podrška: Svake godine predstavnici nadležnih ministarstava iz oblasti trgovine, Informacionog društva i telekomunikacija, kao i predstavnici Privredne komore Srbije, aktivno učestvuju u realizaciji ovog skupa kao Pokrovitelji konferencije.

Više o konferenciji i načinu apliciranja možete saznati na sajtu www.etrgovina.org

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice