"KreNi" konferencija kreativnih industrija u Nišu

27.11.2015

Do 30. novembra traje prijava za "KreNi" konferenciju kretivnih industrija, koja će se održati od 3. do 7. decembra u Nišu. Prijavite se!

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će prva Konferencija kreativnih industrija #KreNI biće održana od 3. do 7. decembra u Nišu. Cilj „KreNi“ konferencije jeste predstavljanje kreativnih industrija kao alata za rešavanje problema u društvu. KreNI konferencija predstavlja nastavak aprilske AjSiTi konferencije koja je ukazala na potencijala kreativnih industrija u Nišu.

Više od 100 mladih ljudi u Nišu imaće priliku da steknu nova znanja od eksperata iz oblasti arhitekture, dizajna, advertajzinga, filma, fotografije i informacionih tehnologija koja će ih osnažiti da kreiraju inovativna rešenja za probleme koje primećuju u svom okruženju.

Učesnici obuka će uz pomoć poznatih predavača i mentora razviti svoje ideje koje će predstaviti poslednjeg dana na donatorskoj konferenciji i omogućiti njiihovu realizaciju. 

NE PROPUSTITE JEDINSTVENU PRILIKU DA UNAPREDITE SVOJA ZNANJA U OVIM OBLASTIMA I DOPRINESETE REŠAVANJU PROBLEMA U DRUŠTVU!

Prijava je otvorena do 30. novembra, a sve informacije i prijavni formular možete videti na www.kreni.org

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice