Naša članica Lobodms nastupila na CeBIT-u 2015 u Hanoveru

01.04.2015

Naša članica Lobodms nastupila na CeBIT-u 2015 u Hanoveru od 16. do 20. marta 2015. godine

CeBIT 2015 od 16. – 20. marta 2015 u Hanoveru se završio. Naša članica Lobodms je ove godine nastupila na CeBIT-u gde je predstavila svoj Sistem za upravljanje dokumentima LOBODMS

Na štandu Lobodms-a posetioci su imali priliku da vide kako se procesi u preduzeću mogu brzo i jednostavno unaprediti uz pomoć sistema Lobodms. Dobili su informacije o funkcionalnosti automatskog prepoznavanja i obrade ulaznih računa (loboXtract) i inteligentnoj i brzoj pretrazi informacija. 

Funkcionalnost Lobodms integracionih modula sa Microsoft SharePoint-om i SAP-om proizveli su kod stručnog auditorijuma izuzetno veliko interesovanje. 

Tehnološki partner firme Lobodms, Prodware Deutschland AG iz Hamburga je stavio naglasak na digitalnu obradu i verifikaciju računa podržanu kroz automatizaciju radnih procesa lobodms-a. Poseban fokus stavljen je na prosledjivanje računa preko Web aplikacija i mobilnih uređaja. Pored toga, predstavljena je i integracija najnovije verzije Microsoft Dynamics NAV 2015 ERP-a.   

Čitav Lobodms sajamski tim se raduje povećanom broju posetilaca u poređenju sa prošlogodišnjim nastupom i mnogobrojnim pitanjima, zasnovanim na konkretnim zahtevima i projektima.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice