Naučno tehnološki park Čačak novi član Klastera

04.07.2018

IKT klaster nastavlja da širi svoje članstvo kroz pristupanje Naučno tehnološkog parka Čačak

IKT klaster centralne Srbije nastavlja da širi svoje članstvo i bude prepoznat kao kvalitetna i korisna platforma za umrežavanje i razvoj IT ekosistema Centralne Srbije. Kroz svoje delovanje Klaster je uspeo u nastojanjima da postavi Centralnu Srbiju na IT mapu Srbije ali i na mapu Evrope i sveta i to je jedna od stvari koje je prepoznao kao pozitivno i Naučno tehnološki park Čačak.

Posle kompanije Croonus Tech i Naučno tehnološki park Čačak se pridružuje a što sve svedoči o motivisanosti koju Čačak kao grad Centralne Srbije ima u smislu podsticanja i razoja IT biznisa u ovom delu Srbije. Kao integralni deo lanca privreda - univerzitet - državni sektor Naučno tehnološki park iza sebe ima respektabilno iskustvo koje podrazumeva, pored brojnih događaja i prezentacija i kvalitetan program inkubacije kroz koji je do sada  prošlo preko 20 mladih kompanija i koji je otvorio preko 60 novih radnih mesta.

Naučno tehnološki park Čačak i IKT klaster centralne Srbije prepoznali su mnoga zajednička potencijalna polja saradnje koja se ogledaju pre svega u organizovanju zajedničkih događaja, neformalnih obuka, razvoju startap kulture i zajednički rad kako na domaćim tako i na međunarodnim projektima.

Dobrodošli u IKT klaster centralne Srbije!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice