Netokracija dovodi PayPal u Zagreb početkom maja

17.04.2015

OMGcommerce 2015: Netokracija dovodi PayPal u Zagreb početkom maja

Treću godinu zaredom, Netokracija organizuje regionalnu konferenciju posvećenu Internet trgovini – OMGcommerce, koja će se ove godine održati 4. maja u Zagrebu. Detaljan program konferencije već sada možete pronaći na zvaničnom sajtu, ali i osigurati vaše mesto na krovnom događaju koji za cilj ima otvorenu diskusiju o svim aspektima “online” trgovine.

Pre samo nekoliko dana saznali smo da naplata putem PayPal-a ponovo funkcioniše u Srbiji, ali smo ostali uskraćeni zvanične potvrdne te zvaničnog odgovora kada bi ovaj servis mogao u potpunosti biti dostupan građanima Srbije. Sa izmenama koje donosi novi Zakon o platnim uslugama, očekuju se mnogobrojne novine na polju Internet trgovine, a PayPal-ov Matt Komorowski će nam iz prve ruke reći šta možemo očekivati kada je ovaj servis u pitanju.

PayPal želi da čuje vaše mišljenje

Matt je idealna osoba za razgovor o različitim temama vezanim za integraciju PayPal-ovog plaćanja u poslovanje, obzirom na to da vodi razvoj partnerstava i ekspanziju njihovih proizvoda na preko 20 tržišta, među kojima je i Jugoistočna Evropa.

PayPal se itekako zanima za naše područje i interesuje ih šta zanima srpske trgovce i sve druge korisnike koji žele da razvijaju svoje poslovanje kroz njihovu platformu. Bilo da ste tek otvorili Internet prodavnicu, vaša kompanija se bavi prodajom putem Interneta ili ste startap koji želi da integriše PayPal u pohodu na inostrana tržišta – pozvani ste da nam se 4. maja pridružite na OMGcommerce konferenciji!

Obezbedite vaše mesto – ulaznice za 2 osobe samo €80!

Pa, i manje! Zahvaljujući nizu naših partnera koji su nam omogućili povoljnije kotizacije kako bi sve zainteresovane kompanije iz Srbije i regiona imale pristup znanju i kontaktima poput PayPal-a, ulaznice za OMGcommerce 2015. dosta su povoljnije. Kotizacije za dve osobe već sada možete osigurati po ceni od 80 evra, stoga na vreme obezbedite vaše mesto na događaju koji okuplja najbolje što ovaj region može da ponudi kada je Internet trgovina u pitanju – ali i šire!

Izvor: Netokracija

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice