Nova članica Klastera - Advokatska kancelarija Žunić

11.03.2019

Jedina kancelarija u regionu specijalizovana za pravo u IT sektoru postaje deo IKT klastera Centralne Srbije

Advokatska kancelarija Žunić, jedina kancelarija u regionu specijalizovana za pravo u IT sektoru, postaje pridružena članica IKT klastera Centralne Srbije. Zadovoljstvo nam je da im poželimo dobrodošlicu i otpočnemo zajedničku saradnju na budućim inicijativama.

Zajednička polja saradnje su prepoznata kroz pružanje visokokvalifikovanih advoktaskih usluga u oblasti IT sektora i organizovanje stručnih predavanja za kompanije članice Klastera ali i za ostale predstavnike IT sektora Centralne Srbije. U razdoblju turbulentnih kretanja u IT sektoru, neophodno je imati adekvatnu pravnu podršku koja će ispratiti brz rast i razvoj IT kompanija, koje neretko nailaze na brojne pravne izazove, kako u domaćem tako i u zakonodavstvima stranih zemalja iz kojih klijenti dolaze.

Ekspertiza iz oblasti IT prava

Kao prvu zajedničku aktivnost koju će Advokatska kancelarija Žunić sa Klasterom sprovesti jeste predavanje na temu KEY ASPECTS OF IT OUTSOURCING AGREEMENTS (SOFTWARE DEVELOPMENT AGREEMENTS - both from the vendor and from the client side), koje je zakazano za 29.03.2019. godine sa početkom u 14h u prostorijama Biznis inovacionog centra u Kragujevcu (Trg Topolivaca 4, Kragujevac). Pratite nas za dodatne informacije o prvom iz serije predavanja koja su planirana na temu pravnih regulativa u IT sektoru.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice