Obaveštenje kompanije Tehnologika

06.04.2020

SOLIDWORKS - Work out of office

Poštovani klijenti,

Obzirom na komplikovanu epidemiološku situaciju, želimo da vas obavestimo da Tehnologika Tim i dalje radi u punom kapacitetu i pruža kontinuiranu tehničku podršku! Svaki korisnik kome je potrebna konsultacija i pomoć, može nas kontaktirati na poznate telefone i/ili e-mail adrese.

SOLIDWORKS je softver za mašinsko projektovanje i automatizaciju procesa pomoću parametarskog modelovanja punih tela. Omogućava da osnovnu 2D skicu pretvorite u 3D model pomoću jednostavnih, ali visokoefikasnih alatki za modelovanje. Uz to, SOLIDWORKS generiše i tehničke crteže međusobno povezanih elemenata, delova i sklopova. 

Prvenstveno je namenjen inženjerima mašinske sturke, kojima se na ovaj način otvaraju nove mogućnosti u projektovanju. Ubrzava razvoj proizvoda i umanjuje greške prilikom projektovanja. Krajnji ishod je mogućnost puštanja visokokvalitetni proizvoda na tržište.

Za Vas koji imate potrebu za radom van kancelarije, pogledajte ovaj DOKUMENT koji će Vam pomoći kako i na koji način možete da aktivirate/deaktivirate Vašu SOLIDWORKS licencu. 

Sve ostale informacije, možete pronaći na našem sajtu www.technologica.rs ili na našoj Linkedin stranici.

Tehnologika Tim - 011/4000-421

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice