ONLINE B2B VELEPRODAJA

13.04.2020

B2B sistem predstavlja online poslovni model sa fleksibilnim softverskim rešenjem za kupovinu, prodaju i promovisanje usluga, informacija ili proizvoda drugim firmama.

B2B sistem predstavlja online poslovni model sa fleksibilnim softverskim rešenjem za kupovinu, prodaju i promovisanje usluga, informacija ili proizvoda drugim firmama. B2B se oslanja na vredne i jake poslovne odnose kako bi garantovao dugoročne poslovne odnose sa kupcima.

PREDNOSTI B2B PRODAJE:

  • DOSTUPNOST 24/7 - kako nije fizička prodavnica, B2B sistem nastavlja operacije i van radnog vremena.
  • PRILAGODLJIVOST - B2B sistem će omogućiti kompaniji da raste i da se prilagođava tržišnim zahtevima i potrebama kupaca kroz otvaranja novih kanala prodaje.
  • POVEĆANJE BROJA KUPACA - B2B sistem sa katalogom svih svojih proizvoda je odličan način za privlačenje novih klijenata. 
  • SVEST O BRENDU - B2B sistem povećava šanse da vaša ciljna grupa sazna za Vas.
  • ANALITIKA  - integrisanje analitike sa ERP-om Vam daje mnogo više dragocenih podataka za analizu poslovanja. 
  • NOVA TRŽIŠTA - kako B2B sistem radi 24/7, 365 dana u godini, kompanije nisu vezane za određenu vremensku zonu kao prepreku pri poručivanju proizvoda. 
  • JEDINSTVEN UVID U NAVIKE KUPACA - B2B sistem omogućava praćenje i izveštavanje na osnovu liste želja, najpopularnijih kategorija itd. Na osnovu ovih podataka mogu se predvideti prodaja i trendovi.

Većina malih preduzeća suočena su sa finansijskim ograničenjima kada su u pitanju marketinške i brending aktivnosti. Ali to se može u velikoj meri pokriti sa B2B rešenjem.

Poslovni svet je izuzetno dinamičan i podložan konkurenciji. Kompanije danas ne mogu sebi  priuštiti da ne koriste platformu koja ih može približiti svojim kupcima. B2B rešenja mogu otvoriti svet mogućnosti za Vaš posao.

Vaši budući klijenti neće samo preferirati da kupuju online, oni će to i zahtevati. Kako se B2B klijenti sve više okreću internetu kako bi pronašli najbolje cene, proizvođače i distributere, to će svakako uticati na važnost prisutnosti na internetu.

PRIJAVITE SE ZA BESPLATNU PROBU B2B SISTEMA NA:

https://bit.ly/zahtev-za-b2b

Poboljšajte poslovne procese i težite bezuslovno ka uspehu!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice