PHP za startape – zašto i kako?

17.04.2015

U ponedeljak, 20. aprila <link http://startit.rs/ _blank external-link-new-window "Opens external link in new window">Startit</link> i <link http://phpsrbija.rs/ _blank external-link-new-window "Opens external link in new window">PHP Srbija</link> organiz

PHP je jedna od najpopularnijih tehnologija za pravljenjeweb aplikacija i kao takvu mnogi startapi su odabrali da svoje proizvode baziraju upravo na njoj. Na događaju će se sagledati ova tehnologija kroz svoje pozitivine i negativne strane za brzo prototipiziranje, ali i dalju nadogradnju kako proizvod raste.

O tome će govoriti predstavnici Vasta, active Collaba i PHP Srbije, a ideja događaja je da se proširi svest o startapima među tehnološkom zajednicom, kao i važnost razmišljanja o optimalnim tehnologijama za uspešnost biznisa među ne-tehničkim osnivačima, kažu organizatori.

O tome za koje vrste startape je PHP pravi alat i zašto pričaće Milan Popović, o svin dugogodišnjem iskustvu sa PHP-om, sa fokusom na primere njegovog korišćenja za servisne aplikacije, će pričati Rastko Vukašinović, a na prezentaciji Ilije Studena ćete čuti kako ukompanije iz koje dolazi vide optimalan “balans između pragmatičnosti i NIH sindroma”.

Događaj će se održati u ponedeljak, 20. aprila u 18h u Domu omladine Beograda. Pristustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna registracija koju možete obaviti na ovom linku.

Izvor: PC Press

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice