Pokrećemo ANGULAR kurs u okviru Klaster akademije!

04.10.2019

Novi kurs u okviru Klaster akademije! Prijave kreću odmah!

Sa zadovoljstvom vas informišemo da pokrećemo novi kurs u okviru naše Klaster akademije: ANGULAR! 

Od 2015. godine ulažemo velike napore da stvorimo neformalni mehanizam obrazovanja u oblasti IT-a, kako bismo doprineli smanjenju nedostatka IT kadrova na tržištu i u isto vreme našim članicama dali na raspolaganje dodatne kadrove sa kojima mogu da rade i koje mogu da uposle.

"IKT KLASTER AKADEMIJA - Koncept koji daje rezultate" je bio tekst koji smo objavili ranije ove godine kako bismo dali pregled kako smo počeli i kroz koje faze je akademija prošla u proteklih četiri i po godine od kako je koncept aktiviran. Kursevi su organizovani u dve kategorije: komercijalni kursevi koji su otvoreni tokom čitave godine i kursevi pokrenuti uz podršku donatorskih programa. Trudimo se da svake godine, pored komercijalnih kurseva, uvek imamo i kurseve koji su podržani od strane donatora kako bismo omogućili svima da mogu da dobiju IT obrazovanje.

Ovog puta upotpunjujemo paletu kurseva sa ANGULAR kursem, koji je još jedan od naših dvomesečnih, modularnih kurseva a koji se nastavlja na naše kurseve: Obuku za početnike u programiranju - HTML5 / CSS3 i Napredna obuka - Osnovi programiranja u JavaScript-u. Sa ova tri kursa u nizu i ukupnom trajanju od 7 meseci, kandidati dobijaju odlična znanja koja ih kvalifikuju za poslove u IT sektoru.

Tematske oblasti, dinamika časova kao i cenu kursa možete pogledati OVDE.

Link za prijavu za ANGULAR kurs je sledeći: https://www.ict-cs.org/rs/akademija/prijava-za-kurseve/

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice