Poziv na info dan o programu Erazmus za mlade preduzetnike, 30/03/2018

22.03.2018

Naša članica Razvojni biznis centar učestvuje na EU projektu u okviru programa Erazmus za mlade preduzetnike i poziva vas na info dan 30.03. u 13h u Biznis inovacionom centru Kragujevac

Naša članica Razvojni biznis centar Kragujevac vas poziva na info dan na kome će biti predstavljen Evropski program razmene preduzetnika "Erazmus za mlade preduzetnike", i njegove mogućnosti za nove / potencijalne preduzetnike, i iskusne, preduzetnike iz Srbije.

Info dan će biti organizovan 30.03.2018. u 13.00h u konferencijskoj sali Biznis inovacionog centra, Trg Topolivaca 4 (stara Zastavina ambulanta, pored stare crkve).
Erazmus za mlade preduzetnike (Erasmus for Young Entrepreneurs) je program razmene preduzetnika, koji pruža priliku novim ili potencijalnim preduzetnicima priliku da uče od iskusnih preduzetnika o vođenju biznisa. Iniciran je 2009. godine od strane EU i sprovodi se na teritoriji zemalja učesnica programa (28 zemalja EU, Makedonija, Island, Crna Gora, Moldavije, Srbija, Bosna i Hercegovina, Turska, Ukrajna i Albanija).

Razmena iskustva i učenje dešava se tokom boravka novog / potencijalnog preduzetnika (u daljem tekstu gost) kod domaćina, iskusnog preduzetnika (u daljem tekstu domaćin), koji mu pomaže da stekne i razvije veštine potrebne za vođenje malog biznisa. Domaćin dobija priliku da uspostavi kontakte sa novim tržištima i novim partnerima, istražuje nova tržišta i dobija nove, sveže perspektive o svom biznisu od gosta, novog / potencijalnog preduzetnika. Dužina razmene i boravka gosta preduzetnika kod domaćina preduzetnika traje od 1 do 6 meseci. Gost preduzetnik dobija stipendiju od Evropske Komisije koja mu/joj omogućava pokriće većeg dela troškova boravka u inostranstvu.

Na info danu detaljnije ćemo predstaviti program, pravila i uslove učešća, te način prijavljivanja.

Molimo vas da svoje, ili učešće vašeg predstavnika, prijavite putem e-mail-a m.stojadinovic@delete-me.gmail.com ili telefonom 034/209-076, najkasnije do 28.03.2018. 

Poziv na info dan o programu Erazmus za mlade preduzetnike, 30/03/2018Poziv na info dan o programu Erazmus za mlade preduzetnike, 30/03/2018Poziv na info dan o programu Erazmus za mlade preduzetnike, 30/03/2018

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice