Predavanje: “Inovativni izvori finansiranja za MSP i preduzetnike – po modelu razvijenih evropskih zemalja”

09.10.2018

Naša članica Zwebb 18. oktobra drži predavanje u Privrednoj komori Srbije, namenjeno privrednim udruženjima, preduzetnicima i finansijskim institucijama

Sektor za preduzetništvo Privredne komore Srbije organizuje predavanje na temu “Inovativni izvori finansiranja za MSP i preduzetnike – po modelu razvijenih evropskih zemalja”, u četvrtak 18.oktobra u 10 sati, u sali 3, u Privrednoj komori Srbije. Adresa: Resavska 15, Beograd.


Predavanje se organizuje u saradnji sa švedsko – srpskom kompanijom ZWEBB Sweden AB i namenjeno je privrednim udruženjima, preduzetnicima i finansijskim institucijama, koje će na primeru dve aktivne onlajn platforme moći da sagledaju efikasan model finansiranja projekata iz male privrede, kao i ubrzavanje obrta sredstava, odnosno onlajn naplate putem faktoringa. 
 
Kompanija ZWEBB je specijalizovana za razvijanje i održavanje finansijskih platformi (Fintek) koje su u najvećoj meri usmerene na MSP i preduzetništvo, a koje se razvijaju i održavaju iz Kraljeva, domaće kompanije ZWEBB d.o.o.koja je član IKT klastera Centralne Srbije
 
Svoje prisustvo prijavite putem e-pošte: preduzetnik@delete-me.pks.rs ili office@delete-me.zwebb.com, s obzirom da je broj mesta ograničen.
 
Dobrodošli!

Kada? 18. oktobra 2018. godine
Ko? Zwebb Sweden AB
Gde? Privredna komora Srbije, Resavska 15, Beograd

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice